Producten
\  
 
 

Cosmetica van Dr.Belter is gebaseerd op de nieuwste biochemische en dermatologische inzichten, met als doel het natuurlijke weerstandsvermogen en de beschermende functies van de huid in stand te houden. De diverse produkten zorgen voor een natuurlijk evenwicht van de huid en vertragen daarmee het natuurlijke verouderingsproces. Dit is mogelijk door gebruik te maken van werkstoffen die van nature in de huid voorkomen en aantoonbaar het weerstandsvermogen van de huid verhogen.

Hypo-allergeen geteste produkten / Goedgekeurd door de Stichting Proefkonijn.

\  
 
 
.
 
"Bio Classica"
  \

De Bio Classica verzorgingslijn is een produktlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele als een luxueuze gezichtsverzorging wenst. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de produkten van de Bio-Classica verzorgingslijn aan de hoogste eisen voldoen.

.  
 
 
.
 
"Sensi-Bel"
  \

Speciale verzorgingslijn voor de overgevoelige huid, welke uit balans is geraakt door b.v. stress, fysieke spanning, slechte voeding en foutief cosmeticagebruik. Deze huid vereist niet alleen een speciale behandeling in de salon maar ook speciale produkten voor thuisgebruik.

.  
 
 
.
 
"Stimula"
  \

Speciaal voor de veeleisende en rijpere huid. Waardevolle regenerende werkstofcomplexen en isoflavonen zorgen ervoor dat de celdeling verbetert en het verouderingsproces sterk vertraagd wordt. Met deze hoogwerkzame verzorgingslijn blijft de huid er langer mooi, jeugdig en fris uitzien.

.  
 
 
.
 
"Ocula"
  \

De Ocula produkten hebben een heerlijke ontspannende en kalmerende werking op de ogen en verminderen droogte, rimpels en wallen. De produkten uit deze lijn zijn geschikt voor elk huidtype.

.  
 
 
.
 
"Intensa"
  \

Voor de bijzondere huidproblemen en de speciale behoeften van de huid, samengesteld met kostbare oliën en hooggeconcentreerde werkstofcomplexen om zo onze huid zijn schoonheid en natuurlijkheid terug te geven of te laten behouden.

Dr. Belter heeft een zeer uitgebreid ampullen-programma. Door veroudering, psychische invloeden en invloeden van buitenaf door toedoen van het milieu heeft de huid veel te verduren. Dit kan leiden tot een voortijdig verouderingsproces of overgevoeligheid door irritatie. Hierbij helpt het Intensa ampullen-programme om zo individuele huidproblemen te behandelen.

.  
 
 
.
 
"Bel Energen"
  \

Bel Energen is een serie produkten van Dr. Belter met een specifieke samenstelling van phyto-hormonen van verschillende planten, gecombineerd met speciale anti-aging stoffen die veroudering en rimpelvorming tegengaan. De serie Bel Energen bestaat uit speciale produkten die specifieke en effectieve ingrediënten bevatten die de huid herstellen, de rimpels doen verminderen en de huidfuncties ondersteunen.

.  
 
 
.
 
"Line A"
  \

Frisheid en actieve oplossingen voor de onzuivere huid! Veel jongeren en volwassenen kampen met een zeer vette huid met een neiging tot de ontwikkeling van acne. Line A biedt speciale en zeer effectieve produkten om een zachte effectieve behandeling van dit complexe huidtype te waarborgen. De formules zijn ontworpen om actief in de gaan tegen overtollige talgproduktie, overmatig vettige huid, ontwikkeling van puistjes en sterke groei van acne bacterien met de resulterende aanmaak van vetzuren die leiden tot ontsteking van de talgklieren.

.  

 
 

Voor alle huidtypen, maar bijzonder effectief voor de probleemhuid. Tea Tree is een natuurlijk produkt en wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Tea Tree heeft een bijzonder heilzame werking.

 

 
.  
 
  THUISGEBRUIK
 

Het is belangrijk om naast de behandeling in de salon de verzorging van uw huid thuis te blijven voortzetten. De produkten die u daarvoor nodig heeft zijn te verkrijgen in de salon. Op die manier wordt uw huidconditie verbeterd en beter beschermd tegen de invloeden van buitenaf.
.